۱۳۹۸ دوشنبه ۵ اسفند
طرح فراخوان هم پیمایان از خانه تا دانشگاه
ارسال شده در تاریخ 1398/10/29
ساعت 15:11
به نقل از خانم نرگس میرمعینی معاون مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی و عضو کمیته فرهنگی آموزشی مدیریت سبز دانشگاه:
کمیته فرهنگی، آموزشی مدیریت سبز معاونت فرهنگی و اجتماعی به مناسبت " 29 دی روز هوای پاک" با هدف برداشتن گامی موثربرای داشتن هوای پاک و محیط زیست سالم و نه به خودرو شخصی "طرح فراخوان هم پیمایان از خانه تا دانشگاه" را در روزهای یکشنبه و دوشنبه 29 و30 دی ماه 1398 برگزار می نماید.
در این طرح ارتباط خودرو دارانی که تمایل دارند به عنوان سرویس مسافرانی را در مسیرهای خود جابجا کنند و بالعکس به دانشگاه برسانند با متقاضیان سرویس همان مسیرها با ثبت نام در طرح برقرار می گردد.
توجه داشته باشید این طرح فقط ویژه اساتید و کارکنان دانشگاه است .
در صورت تمایل به شرکت در طرح، نام و مشخصات و آدرس خود را درلیست های خودرو دار و یا متقاضی سرویس در ورودی های دانشگاه (اتاق های نگهبانی) ثبت نمایید.

ارسال کننده:صمدیان
تصاویر مرتبط:

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه الزهرا
     تهران،خيابان ده ونك،دانشگاه الزهرا،ساختمان دفتر فني و طرح هاي عمراني كدپستي : 1993893973
    تلفن : 982188041464+ فاكس : 982188049937+
     fani[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.