۱۳۹۸ دوشنبه ۵ اسفند
مسابقه عکس از گلدان های اهدایی سالهای گذشته در محیط کار
ارسال شده در تاریخ 1398/10/30
ساعت 15:17
به نقل از خانم مریم صمدیان کارشناس فرهنگی و عضو کمیته فرهنگی و آموزشی مدیریت سبز معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه::
کمیته فرهنگی، آموزشی مدیریت سبزمعاونت فرهنگی و اجتماعی به مناسبت " 29 دی روز هوای پاک" با هدف ایجادانگیزه برای نگهداری گیاهان سبز در فضای محیط کار و داشتن هوای پاک و محیط زیست سالم "مسابقه عکس از گلدان های اهدایی سالهای گذشته " را در روز دوشنبه 30 دی ماه 1398 برگزار می نماید.
در صورت تمایل به شرکت در مسابقه، عکس گلدان درمحیط کار خود را به همراه نام و نام خانوادگی ، محل خدمت، مشخصات و شماره همراه به پست الکترونیک mosabeghe.farhangi@alzahra.ac.ir ارسال نمایید.
آخرین مهلت ارسال عکس گلدان ها چهارشنبه 16 بهمن ماه 1398 است.
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره داخلی 2405 تماس بگیرید و یابه سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مراجعه نمایید. farhangi.alzahra.ac.ir

ارسال کننده:صمدیان
تصاویر مرتبط:

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه الزهرا
     تهران،خيابان ده ونك،دانشگاه الزهرا،ساختمان دفتر فني و طرح هاي عمراني كدپستي : 1993893973
    تلفن : 982188041464+ فاكس : 982188049937+
     fani[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.