۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۵ مرداد
راه اندازی سامانه ذخیره سازی ابری Vstore دانشگاه الزهرا(س) در راستای اهداف مدیریت سبز
ارسال شده در تاریخ 1399/05/01
ساعت 18:54
نظر به این که فعالیت اساتید، کارکنان و دانشجویان در سامانه های آموزش مجازی و دیگر راه‌های ارتباطی مجازی بطور مستمر افزایش یافته و نیازمند به اشتراک گذاری مطالب متفاوت می باشند. از این رو جهت تسهیل در این امر برای کاربران سامانه ذخیره سازی ابری vstore دانشگاه الزهرا به آدرس vstore.alzahra.ac.ir در دسترس قرار گرفته است.
لازم به ذکر است برای ورود به این سامانه از سیستم احراز هویت یکپارچه (sso) استفاده شده است و کاربرانی که یکبار احراز هویت شده اند میتوانند با همان نام کاربری و رمز عبور قبلی خود وارد vstore شوند.
همچنین افرادی که تاکنون از سیستم احراز هویت استفاده نکرده اند برای اولین ورود نام کاربری و رمز عبور آن ها بصورت پیش فرض کدملی می باشد و پس از اولین ورود می‌بایست رمز عبور خود را تغییر دهند.

در نهایت ظرفیت فعلی اختصاص داده شده به اساتید و کارکنان 5 گیگابایت و برای دانشجویان 1 گیگابایت می باشد که کاربر می تواند آن را مدیریت کند.
ارسال کننده:
تصاویر مرتبط:

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه الزهرا
     تهران،خيابان ده ونك،دانشگاه الزهرا،ساختمان دفتر فني و طرح هاي عمراني كدپستي : 1993893973
    تلفن : 982188041464+ فاكس : 982188049937+
     fani[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.